Elämää keittiössä

Uusi keittiö innostaa kokkailemaan! Koko asunnon remontti laittoi myös keittiön uusiksi

Roope Rannisto on tunnettu rohkeista ja vauhdikkaista käänteistään ja niitä ei puuttunut myöskään remontin suhteen. Rannisto osti ensimmäisen oman asuntonsa ja päätti remontoida sen lattiasta kattoon. Ranniston mukaan pysäyttävin hetki oli, kun ensimmäiset iskut lyötiin seinään ja kivenmurikat lentelivät pitkin lattiaa. Siinä hetkessä ymmärsi, että tästä ei enää voi perääntyä!

Lue lisää...

Kurkista Xenian keittiöön

Yhtenäinen sävymaailma ja käytännöllisiä ratkaisuja! 

Xenia Anderssonilla oli uuden kodin keittiön suhteen kaksi tärkeää toivetta. Keittiön sävy saisi olla vaalea, mutta ei kuitenkaan aivan valkoinen. Sävymaailma olisi yhtenäinen ja hyvin lähellä valittua seinien väriä. Toinen toive koski edellisessä keittiössä ongelmalliseksi muodostunutta nurkkaa, johon tahtoi kertyä kaikenlaista.

 

Lue lisää...

Lempeät luonnonvärit ja aidot materiaalit! Lue uusimmista keittiötrendeistä

Keittiöissä säväyttävät nyt luonnonläheiset sävyt ja aidot materiaalit. Yksityiskohdilla luodaan ylellistä tai minimalistista tunnelmaa.

Lue lisää...

Perheen arjessa toimiva keittiö on kaiken kulmakivi!

Lifestyle- vaikuttaja Iida Åfeldt valitsi keittiöönsä raikkaita vaaleita sävyjä ja lämmintä puupintaa!

Lue lisää...

Bella Table valitsi Nixi-keittiön mutkattomaan kokkailuun!

Suunnitelmissa keittiö, jossa mikään ei rajoita luovuutta! Tästä toiveesta lähdettiin toteuttamaan ystävysten Kia Arpian ja Petra Wettenrannan unelmien keittiötä. Kian ja Petran Bella Table on elämänmakuinen ruokayhteisö, joka heidän mukaansa kokoaa yhteen kokit kaiken tasoisista keittiöistä rakastamaan ruokaa ja kaikkea ruokaan liittyvää. Kiian ja Petran jokaviikkoinen podcast-jakso tarjoaa etänä herkullisia ruokaelämyksiä ja armollista ruokakeskustelua, unohtamatta syvällistä ruokafilosofian pohdiskelua.

Lue lisää...

Mietteitä keittiösuunnittelusta

– Keittiösuunnittelu lähtee kaikesta siitä, mitä asiakas pitää itselleen ja perheelleen tärkeänä. Toiminnallisuus on tietysti keittiössä kaiken perusta, mutta tänä päivänä visuaalisuus ja ulkonäkö menevät joissain ratkaisuissa usein jopa toiminnallisuuden edelle, kertoo keittiö- ja sisustussuunnittelija Milja Kettula. –Visuaalisuudessa on nyt kaksi ääripäätä: pelkistetty, moderni, vetimetön keittiö tai sitten perinteisiä arvoja kunnioittava klassinen keittiömalli, jossa on peiliovet ja välipuut, kuten Nixin Silvia Kartano -mallissa.

Lue lisää...

Helena Karihtala: ihmisen näköinen koti

Helena Karihtalan valoisa ja avara toimistotila sijaitsee Helsingin Abrahaminkadulla. Sisään astuessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä harkitun tyylikkääseen sisustukseen, seinillä näyttävästi esillä olevaan katalonialaisen Riera i Aragòn grafiikkaan sekä Iittalan Vitriini-rasioista sekä Kivi-kynttilälyhdyistä koottuihin veistoksenomaisiin lasiryhmiin. Helenan työpäivät täyttyvät yksityiskotien tila- ja sisustussuunnitteluista, erilaisten yritystilojen suunnittelusta sekä messuprojekteista.

Lue lisää...