Kotimainen edelläkävijä

Nixi_tehdas4

 

Nixi-Kaluste on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys. Nurmolaisena kahden miehen puusepänverstaana aloittanut yhtiö on reilun neljänkymmenen vuoden aikana kasvanut kotimaisen keittiövalmistuksen ja -suunnittelun edelläkävijäksi.

Nykyisin Nixi-keittiöt löytävät tiensä suomalaisiin koteihin 11 Nixi-myymälän voimin. Vuosien 2006 – 2008 laajennuksen ja uudistusten myötä Nurmon tehtaamme on yksi Pohjoismaiden nykyaikaisimmista keittiökalustetehtaista. Silti meillä työskentelee edelleen perinteiset taidot omaavia puuseppiä, jotka toteuttavat ammattitaidolla persoonallisimmatkin keittiöunelmat.

Nixi-keittiö on moderni ja yksilöllinen. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena uutuuksia syntyy vuosittain. Kotimainen suunnittelu sovittaa yhteen suomalaista makua ja keittiömaailman uusia tuulia. 

Ratkaisumme ovat niin kestäviä ja toimivia, että seuraava sukupolvikin kiittelee keittiövalintaasi. Työn laatu näkyy useissa tärkeissä yksityiskohdissa, materiaalit ovat huolella valikoituja. Nixi-keittiökalusteet on toimitettu alusta lähtien osina: kuljetus on paitsi energiaystävällistä myös edullista ja turvallista. Kun valitset NIXI-keittiön, saat sijoituksellesi täyden vastineen ja keittiön, jota voit ylpeänä esitellä vielä vuosien kuluttua.

Vuodesta 2005 Nixi-Kalusteeseen on kuulunut myös kotimainen keittiöbrändi Aka-kaluste.