Bella Table valitsi Nixi-keittiön mutkattomaan kokkailuun!

Suunnitelmissa keittiö, jossa mikään ei rajoita luovuutta! Tästä toiveesta lähdettiin toteuttamaan ystävysten Kia Arpian ja Petra Wettenrannan unelmien keittiötä. Kian ja Petran Bella Table on elämänmakuinen ruokayhteisö, joka heidän mukaansa kokoaa yhteen kokit kaiken tasoisista keittiöistä rakastamaan ruokaa ja kaikkea ruokaan liittyvää. Kiian ja Petran jokaviikkoinen podcast-jakso tarjoaa etänä herkullisia ruokaelämyksiä ja armollista ruokakeskustelua, unohtamatta syvällistä ruokafilosofian pohdiskelua.

Viime syksynä Bella Tablen keittiöunelmat kävivät todeksi, kun saneeraussuunnitelmat Vallilan tehdaskiinteistössä etenivät. Pitkään haaveissa ollut Bella kitchen olisi viimein siirtymässä unelmista todeksi. Haaveissa oli keittiö, jossa kokkailu on luovaa, hauskaa ja mutkatonta ja kaikelle on oma paikkansa. Keittiössä haluttiin myös käyttää kotimaista valmistajaa. Projektissa mukana ollut sisustussuunnittelija Mirsa Kaartinen, suositteli Kialle ja Petralle Nixiä toteuttamaan heidän toiveensa mukaista keittiötä kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

Suunnitelmat piirtyivät paperille yhdessä Töölön Nixin Minna Reilamon kanssa. Minna piti varmalla ja ammattitaitoisella otteellaan huolen siitä, että jokainen keittiön yksityiskohta hioutui asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Keittiössä toteutettiin useita erikoisratkaisuja, joiden toteuttaminen vaatii taitoa sekä suunnittelijalta, että ammattilaisilta tehtaalla.

Bellojen upeaan keittiöön ja suunnitelmien toteutukseen pääset kurkistamaan tästä!

 

Seuraa Bella Tablea Instagramissa

kuva @bellatable

 

 

                                        

Takaisin