Bella Table valitsi Nixi-keittiön mutkattomaan kokkailuun!

Suunnitelmissa keittiö, jossa mikään ei rajoita luovuutta! Tästä toiveesta lähdettiin toteuttamaan ystävysten Kia Arpian ja Petra Wettenrannan unelmien keittiötä. Kian ja Petran Bella Table on elämänmakuinen ruokayhteisö, joka heidän mukaansa kokoaa yhteen kokit kaiken tasoisista keittiöistä rakastamaan ruokaa ja kaikkea ruokaan liittyvää. Kiian ja Petran jokaviikkoinen podcast-jakso tarjoaa etänä herkullisia ruokaelämyksiä ja armollista ruokakeskustelua, unohtamatta syvällistä ruokafilosofian pohdiskelua.

Bella Tablen keittiöunelmat kävivät todeksi, kun saneeraussuunnitelmat Vallilan tehdaskiinteistössä etenivät. Rouhea tehdasmiljöö tarjosi loistavat puitteet toteuttaa keittiö, johon mahtuisi kaikki tarpeellinen. Pitkään haaveissa ollut Bella kitchen olisi viimein siirtymässä unelmista todeksi. Haaveissa oli keittiö, jossa kokkailu on luovaa, hauskaa ja mutkatonta ja kaikelle on oma paikkansa. Keittiössä haluttiin myös käyttää kotimaista valmistajaa. Projektissa mukana ollut sisustussuunnittelija Mirsa Kaartinen, suositteli Kialle ja Petralle Nixiä toteuttamaan heidän toiveensa mukaista keittiötä kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

Suunnitelmat piirtyivät paperille yhdessä Töölön Nixin Minna Reilamon kanssa. Minna piti varmalla ja ammattitaitoisella otteellaan huolen siitä, että jokainen keittiön yksityiskohta hioutui asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Keittiössä toteutettiin useita erikoisratkaisuja, joiden toteuttaminen vaatii taitoa sekä suunnittelijalta, että ammattilaisilta tehtaalla.

 

 

BT 1  7

Keittiön kalusteet räätälöitiin täysin tilaan sopivaksi. Ovimallina Aino, jossa erikoissävyksi Bellojen toiveesta valittiin Tikkurilan Neito. Hento vaaleanpunaisen sävy toimii kauniina kontrastina rouhealle miljöölle.

BT6  BT5

Aamiaskaapin ympärille sijoitettiin taiteovelliset kaapit, joiden ovet liukuvat näitisti sivuun. Suuret vetolaatikot maksimoivat säilytystilan.

Saareke  BT3

Keittiön keskiössä on näyttävä saareke, johon sijoitettiin liesi. Saarekkeen toiselle puolelle rakennettiin kirjahylly keittokirjoja varten. Kirjahylly tuo keittiösaarekkeeseen myös mukavasti kalustemaisuutta, joka yhdistää sen ruokailutilaan. Tasoiksi valittiin erittäin kestävä Cosmolite materiaali, joka on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista. 

BT2  6

Laatikkoihin pientä ylellisyyttä tuovat tammiset aterin- ja maustelokerikot, joissa aterimet ja maustepurnukat pysyvät hyvässä järjestyksessä ja kauniisti esillä. 

 

Bellojen upeaan keittiöön ja suunnitelmien toteutukseen pääset kurkistamaan tästä!

 

Seuraa Bella Tablea Instagramissa

Julkaisun kuvat @bellatable

 

 

                                        

Takaisin