Palvelut

Suunnittelun kiehtova maailma

YHTEYDENOTTO 

Jätä meille yhteydenottopyyntö verkossa tai ole yhteydessä lähimpään myymälään. Palvelemme joustavasti, tarvittaessa myös etänä. Keittiön tai muiden kodintilojen suunnittelu aloitetaan tapaamisella, jossa kartoitetaan tarpeet ja käytettävissä oleva tila. Myymälässämme voit tutustua keittiö- ja ovimallistoon, vetimiin, materiaali- ja värivaihtoehtoihin, säilytysratkaisuihin, työtasoihin, kodinkoneisiin, valaistukseen, mekanismeihin ja moneen muuhun keittiön käytännöllisyyteen sekä ilmeeseen vaikuttavaan seikkaan. Varaamme tapaamisen reilusti aikaa. Kuuntelemme ja huomioimme kaikki toiveesi ja kerromme myös erilaisista vaihtoehdoista.

MITTAKÄYNTI  

Käytännön suunnittelutyö vaatii tarkat mitat siitä, mihin kalusteita ollaan asettamassa. Keittiötilan muoto, ikkunoiden ja ovien paikat, seinien korkeudet sekä leveydet asettavat raamit, joiden sisään uusi keittiösi sijoitetaan. Mittakäynnillä otetaan huomioon myös vesi- ja viemäripisteiden sekä hormien sijainti.

SUUNNITTELU

Uuden keittiön ideointi ja suunnittelu on kodin kalustamisen vaativin, mutta myös palkitsevin vaihe. Käytännölliset ja yksilölliset sisustusratkaisut suunnitellaan palvelemaan kotisi jokapäiväistä elämää. Esimerkiksi lapsiperheelle tai senioriperheelle suunniteltu keittiö eroaa monessa kohtaa toisistaan. 

Keittiöstä laaditaan visuaalinen perspektiivikuva sekä pohjakuva, josta ilmenee kalusteiden ja tekniikan tarkka asennusjärjestys. Sen jälkeen teemme keittiöhankinnastasi kustannusarvion.

KODIN TEKNIIKKA

Keittiö on kodin asuinhuoneiden teknisin tila. Kodinkoneisiin, vesikalusteisiin, valaistukseen ja jätteiden lajitteluun on tarjolla monipuolinen valikoima eri hintaryhmän vaihtoehtoja.

EKOLOGISUUS

Keittiön ajaton ilme, laadukkaat kalusteet ja kestävät materiaalit ovat parasta elinkaariajattelua. Kodinkoneiden pitkä käyttöikä, alhainen energian kulutus ja pitkät huoltovälit ovat myös olennaisia ekotehokkuustekijöitä.

SOPIMUS, RAHOITUS

Keittiön kauppasopimuksen allekirjoituksen jälkeen tilaus lähtee tehtaalle. Tarpeen vaatiessa asiakkaillamme on mahdollisuus joustavaan NIXI-rahoitukseen.

VALMISTUS

Keittiökalusteet valmistetaan Nixin tehtaalla Seinäjoella. Meillä työskentelee ammattitaitoisia perinteiset puusepäntaidot hallitsevia osaajia. 

VANHAN KEITTIÖN PURKU

Remonttikohteissa suosittelemme purkutöiden hoitamista ammattilaisten toimesta. Näin varsinkin sähköjen ja vesikalusteiden osalta. Kierrätettävät materiaalit kerätään talteen, loput hoidetaan kaatopaikalle. Keittiötä uusittaessa tarkistetaan tilan seinien ja lattioiden pysty- ja vaakasuoruus.

TOIMITUS  

Nixi-keittiökalusteet toimitetaan asennuspaikalle osina ja kootaan siellä.

ASENNUS

Suosittelemme keittiön asennukseen Nixin asentajia, sillä erityyppiset kaapistoratkaisut, listoitukset, laatikostot, varusteet, mekanismit sekä altaiden upotukset vaativat pitkäaikaista asennuskokemusta. Sähkö- ja putkityöt hoidetaan myös alan ammattilaisilla.

TAKUU

Nixi-tuotteille myönnetään kymmenen vuoden toimivuustakuu, joka takaa toiminnallisten elementtien, kuten mekanismien, kestävyyden normaalikäytössä. Muille osille myönnetään kahden vuoden täystakuu, joka vastaa normaalissa käytössä ilmenevistä materiaali-, rakenne- ja työvirheistä.