Lempeät luonnonvärit ja aidot materiaalit

Keittiön sävymaailma valitaan monesti harkiten. Tarkoituksena on luoda tila, joka kestää aikaa ja viehättää käyttäjäänsä pitkään. Raikkaat vaaleat sävyt ovat monesti suosituimpia. Niiden rinnalle on noussut vivahteikkaita luonnosta tuttuja murrettuja sävyjä. Taitettua vihreää ja mausteisia punaisen sävyjä voidaan käyttää myös tuomaan kontrastia vaaleampien sävyjen rinnalle. Myös puunsävyt ovat suosittuja ja erityisesti tammi joko luonnonvärisenä tai ruskeana. Harmaan ja beigen yhdistelmä greige viehättää myös vaaleiden sävyjen ystäviä.

Aidot materiaalit ovat aina ajattomia ja tyylikkäitä. Puuviiluovet ja aidot kivitasot kestävät kulutusta ja katseita vielä vuosienkin jälkeen. Myös laminaattitasoissa on kauniita vaihtoehtoja, jotka jäljittelevät aitoa kiveä tai puuta. Oikeanlaisen työntason valintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Myymälöistä saat vinkkejä ja opastusta miten valita omaan elämäntapaasi sopivat materiaalit.

Luonnonsävyt

Yksityiskohdilla ylellistä ilmettä keittiöön

Metallinväreissä hohtavilla hanoilla, altailla ja vetimillä saa ylellistä fiilistä keittiöön kuin keittiöön. Suosittu messinki on saanut rinnalleen mm. pronssin sävyjä. Minimalismin ystäville tarjolla on vaihtoehtoja, joissa allas, hana ja vetimet sulautuvat keittiön värimaailmaan lähes huomaamattomasti. 

Puiset pitkät vetimet toimivat hienona yksityiskohtana esimerkiksi komeron ovissa tai osana kokonaisuutta kuten Saaga ovimallissamme. Puunsävyt toimivat näyttävänä yksityiskohtana myös aamiaiskaapin sisärungossa. Uutuutena löydät meiltä tammiset lokerikot laatikkoihin. Lokerikkojen avulla pysyvät aterimet ja kauhat nätisti järjetyksessä. Valittavana on useita eri kokoja ja lisävarusteita, kysy lisää lähimmästä Nixi-Keittiömyymälästä.

Yksityiskohtia

Takaisin