Nyt alkaa kesän rennoin kuvakisa. Ota selfie ja postaa se kisaan. Lisätietoja, ohjeita ja palkinnot näet täältä Ajankohtaista-palstalta.


 

Ota kaverisi kanssa Seinäjoen Asuntomessuilla selfie, jossa taustalla on Nixi-keittiö. Postaa kuva facebook seinälle NixiKeittiöt tai tägää kuvasi Instagramissa @nixiofficial #nixikeittiöt #elämääkeittiössä, niin olet mukana äänestyksessä, jossa jaossa on mukavia palkintoja. Voittaja on se, jonka kuva saa eniten tykkäyksiä. Peukut pystyyn ja tykkäyksiä parhaalle fotolle! 

SÄÄNNÖT

Osallistuaksesi kilpailuun käy ensin tykkäämässä Nixin fecebook-sivuja. Selfiekuvan taustalla pitää olla Nixin keittiö, jotka löydät Asuntomessujen kohteista 17, 25 ja 33.* Messut ovat avoinna 8.7.–7.8. välisen ajan.

* …pientä joustoa: jos et pääse käymään asuntomessuilla, hyväksymme silloin myös lähimmässä Nixi-myymälässä otetun kuvan, kunhan käyt tykkäämässä meistä. Pääasia, että pääset ottamaan kisaan osaa ja näyttämään ideointi- ja kuvaustaitosi. Lähimmän myymälän löydät tästä. Kerro myyjälle, ottä otatte osaa Nixin kuvakisaan.

Kilpailu päättyy sunnuntaina 7.8. 

Seuraa kisan etenemistä ja kun näet seinällä hyvän selfien, äänestä sitä tykkäämällä. Tykkäysten määrällä ei ole rajoitusta, sillä kuukauden kestävän kisan aikana julkaistaan jatkuvasti uusia kuvia. Sieltä voi löytyä se todellinen helmi.
 
VOITTAJAN VALINTA

Nixin kuvakisan voittaja valitaan yleisön tykkäysten perusteella. Nyt voit vaikuttaa, joten äänestä oma suosikkiasi voittajaksi.

Kisan loputtua julkaisemme kymmenen eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa, sekä ne neljä parasta kuvaajaa, jotka saavat palkinnot. Voittajille ilmoitetaan tietysti myös henkilökohtaisesti.

 

Kuvakisan PALKINNOT


TIETOA PALKINNOISTA

Kisassa on neljä palkintoa neljälle eniten tykkäyksiä saaneelle, joista voittaja saa valita ensin itselle sopivan palkinnon, sitten toinen jne.

NIXI PURO 800
Kompakti kylpyhuonekaluste sisältää allaslaatikoston, altaan, valopeilin ja vetimet.
Materiaali kosteudenkestävä melamiinipintainen kalustelevy, vahvuus 16 mm, neljä valinnaista värivaihtoehtoa: Kelo, Aragon, Wenge ja Valkotammi

SMEG Retrojääkaappi FAB28RR1
• Korkeus: 151 cm • Yksivärinen, runsaasti retrovärivaihtoehtoja • Nettotilavuus: 248 L  (jääkaappi 222 l, pakastin 26 l) • Viimeistelty metallin värisellä yksityiskohdilla • Säädettävä termostaatti • Pikapakastustoiminto • Jääkaapissa puhallinjäähdytys • Oikeakätinen • Energialuokka:  A++

ELECTROLUX Tehosekoitin
Kaikkien aikojen hiljaisin PowerMix Silent -tehosekoitin on nimensä veroinen. Patentoidun Sound Reduction -järjestelmän ansiosta se on erittäin hiljainen. Lasikannun kolmikulmainen muoto tehostaa sekoitusta.

Kuvakisan järjestäjä on Nixi-kaluste Oy. Mielestämme se, joka kisan voittaa, on maailman paras selfiekuvaaja. Mukavan ispiroivia kuvaushetkiä teille kaikille.

Takaisin