Asuntomessujen talo 25 Cubo, valoa ja valkoista tunnelmaa

Perheellä oli arkkitehdin kuvat jo hyvissä ajoin valmiina, sillä talo oli aluksi tarkoitus rakentaa aivan muualle. Vaan sitten he päättivät hakea asuntomessujen tonttia ja saivat sen. Suunnitelmien toteuttamisen siirtäminen viehättävälle asuntomessualueelle oli innostavaa ja sitä ei ole tarvinnut hetkeäkään katua.

Kiintokalusteprojekti aloitettiin jo 2014 keväällä. Nixi-keittiön asukkaat valitsivat toimittajaksi siskon ja serkun suositusten ja kokemusten perusteella. Olihan niihin keittiöihin päässyt tutustuman vierailuilla aivan konkreettisestikin.

Jo alunpitäen toiveena oli täysvalkoinen keittiö ja niinpä sellainen valittiinkin. Sama valkoinen ja valoisa linja jatkuu kaikissa talon tiloissa. Ovimalleista suosikiksi valikoitui Nixin Miranda korkeakiilto valkoinen. Kalustekokonaisuus suunniteltiin ajattomiksi ja asukkaiden arkielämän ja tottumusten kannalta hyvin toimiviksi.

Keittiön työtasot ovat massiivista 50 mm Coriania, josta saatiin muokattua saumattomaksi niin työtason kulma, saarekkeen irtosivut sekä päädyn alalinja. Kalusteilla ja paksummalla tasolla haluttiin, että keittiö mukautuisi hyvin yhteen asiakkaiden jo omistamiin Muuramen klassikko-kalusteisiin. 

Liesituuletin integroitiin yläkaapin pohjaan, jolloin keittiöön saatiin mahdollisimman yhtenäinen ja harmoninen ylälinja.

25 tericubo-900px

25tericubo-liesi350px   25tericubo-7_350px   25tericubo-9kylpy_350px

Kodinhoitohuoneessa ja wc-tiloissa jatkettiin samaa valkoista linjaa, mutta ovimallina on Milja, käytössä lähes ikuinen korkakiiltovalkoinen laminaattiovi. Makuuhuoneissa sekä khh:ssa on Nixin liukuovet puhtaanvalkoisilla lasiovilla. Kaikkien suosikki on kuitenkin työhuoneen peräseinälle tehty säilytysratkaisu Nixin kaapeilla.

WC:n kalusteet ovat myös Nixiltä, Otsosonin valopeili ja Clever -erikoismitta-allas. Kylpyhuoneessa on peilikaappi ja reilunkokoinen Clever 1200 -allas.

Kaiken kaikkiaan tuloksena on ihanan valoisa valkoinen koti, missä tekstiileillä ja muulla sisustuksella on saatuu luotua särmää! Ja pienenä vinkkinä: lastenhuoneet on superihanat!

639_eteinen   Cupo_609_työh

Cupo_642_suihku   Cupo_641_makkari

Takaisin