Laaja mallisto ovia, vetimiä ja työtasoja

Tule myymälään tutustumaan laajaan mallistoomme!

Meiltä löydät kattavan valikoiman ovia, työtasoja, vetimiä ja keittiön lisävarusteita. Päivitämme mallistoa säännöllisesti ja mukana on aina trendikkäitä uutuuksia ja vuodesta toiseen suosittuja klassikoita

Ovimallistostamme löydät vaihtoehtoja monenlaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Esimerkiksi kauniit maalatut ovet matta- ja huurrepinnoin, aidot puu- ja viiluovet sekä paljon muita vaihtoehtoja kaikkiin kodin tiloihin.

Laaja vedinmallisto on esillä myymälöissä ja keittiösuunnittelijoiltamme saat vinkkejä oikeanlaisen vetimen valintaan.

1

Työtasot keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Mallistostamme kestävät laminaattitasot ajankohtaisilla kuoseilla, aidot puutasot, näyttävät kivitasot sekä kvartsi-ja keraamiset tasot. Kerromme mielellämme lisää ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen työtason tarpeisiisi.

Keittiön viimeistelevät erilaiset arkea helpottavat mekanismit ja lisävarusteet. Tule tutustumaan!

mekanismit

Uutuuksia!

Ovimallistomme täydentyi ihanan raikkailla raitaisilla uutuus ovilla. Raita ja Lydia tarjoavat leikkisän vaihtoehdon perinteiselle sileälle ovelle. Kapeampi urainen Raita ja leveämpi urainen Lydia ovat saatavilla kaikissa maalatuissa vakiosävyissä ja myös asiakkaan toivomalla erikoissävyllä. Lydia ovea saa myös tammiviiluisena ruskeana ja luonnonvärisenä. Näillä ovilla syntyvät näyttävät kokonaisuudet keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai kodin säilytyskalusteisiin. Yhdisteltävissä sileään ovimalliin tai simppeliin kehysoveen.

Raita ja Lydia ovet (1)

Tervetuloa tutustumaan keittiömallistoihin Nixin myymälöihin!

Varaa suunnitteluaika verkosta

 

Takaisin