Milda naturliga färger och genuina material

22.09.2023

Skuggschemat i köket väljs ofta eftertänksamt. Syftet är att skapa ett utrymme som kommer att stå tidstestet och charma användaren under lång tid. Färska ljustoner är ofta de mest populära. Vid sidan av dem har nyanserade brutna toner som är bekanta från naturen uppstått. Vikta gröna och kryddiga nyanser av rött kan också användas för att ge kontrast tillsammans med ljusare toner. Trätoner är också populära, särskilt ek i antingen naturliga eller bruna färger. Kombinationen av grå och beige greige kommer också att tilltala älskare av ljus nyanser.

Genuina material är alltid tidlösa och stilrena. Fanérdörrar och bänkskivor i äkta sten tål slitage och ögon även efter många år. Även för laminatbänkskivor finns det vackra alternativ som imiterar äkta sten eller trä. Det är värt att ta tid och diskretion för att välja rätt arbetsnivå. Butikerna ger tips och vägledning om hur du väljer material som passar din livsstil.

Luonnonsävyt

Detaljer för en lyxig look i köket

Metallkranar, handfat och handtag ger en lyxig känsla till alla kök. Den populära mässingen har kompletterats med till exempel bronstoner. För älskare av minimalism finns det alternativ där diskbänken, kranen och handtagen smälter in i kökets färgschema nästan omärkligt.

Långa trähandtag fungerar som en stor detalj i till exempel garderobsdörrar eller som en del av en helhet, till exempel Saaga i vår dörrmodell. Trätoner fungerar också som en imponerande detalj på frukostskåpets inre ram. Som en nyhet hittar du ekloggrar för lådor från oss. Med hjälp av skåp håller sig bestick och hinkar snyggt organiserade. Det finns flera olika storlekar, be om mer information från din närmaste Nixi kök affären.

Yksityiskohtia

 

Tillbaka